January 2018 – Annual Quiz

Français

It’s the Annual

QUIZ NIGHT !

Organised by last year’s winners:   Nicole & Christian Devel-Laigle.

 

Question 1: When is it?

Answer: Friday 19 January 2018, starting at 7:30

 

Question 2: Where is it?

Answer:  Maison de Quartier des Fourches, Place Pasteur, 53000 LAVAL

So where’s that then?

We shall be in the upstairs room.

Enter the building on the side facing a play area, not that facing an apartment block.

 

Question 3: How much does it cost?

Answer: €4 per person to cover the cost of drinks and the prizes. Payment details below – see Q8.

 

Question 4: Will there be anything to eat?

Answer: Absolutely! It is a “Bring & Share” event, so you should bring along something either savoury or sweet to contribute to the table, then we all tuck in.

Also you will need to bring along your own plate, glass and cutlery, and please mark your name on any dishes you bring.

 

Question 5: Are the questions going to be in English or in French?

Answer: Everything will be in both languages, and the questions are so skilfully designed that neither nationality will have an advantage over the other.

 

Question 6: Do I need to bring a pen or pencil?

Answer: Yes! …if you want to join in!!

 

Question 7: Can we just turn up on the night?

Answer: Not really, as numbers need to be known for planning.

Please let Pam Davies know by Friday 12 January on  02 43 00 87 17 or davies.pamela@orange.fr   … now go to Question 8!

 

Question 8: How can I reserve a place?

Answer: Please click here for a reservation form, fill it in and send it with your cheque, payable to EuroMayenne, for €4/person to:

Mme Pam Davies
Fléchigné
53700 COURCITE

Pam can answer any questions about the evening for you.

See you there!