January 2017 – Annual Quiz


It’s the Annual


Organised by last year’s winners:  Paul & Eileen Climance.

……and the winners were: Nicole & Christian Devel-Laigle.  

Runners-up: Bob Dudley and Gérard Galigot.


Congratulations to them, and many thanks to Paul & Eileen.

Question 1: When is it?

Answer: Friday 20 January 2017, starting at 7:30



Question 2: Where is it?

Answer: Espace Grimaldi, Place des Halles, 53100 Mayenne.

So where’s that then?

View Larger Map

Question 3: How much does it cost?

Answer: €4 per person to cover the cost of drinks and the prizes. Payment details below – see Q8.



Question 4: Will there be anything to eat?

Answer: Absolutely! It is a “Bring & Share” event, so you should bring along something either savoury or sweet to contribute to the table, then we all tuck in.

Also you will need to bring along your own plate, glass and cutlery, and please mark your name on any dishes you bring.


Question 5: Are the questions going to be in English or in French?

Answer: Everything will be in both languages, and the questions are so skilfully designed that neither nationality will have an advantage over the other.


Question 6: Do I need to bring a pen or pencil?

Answer: Yes! …if you want to join in!!


Question 7: Can we just turn up on the night?

Answer: The organisers need to know the numbers for planning the event.

Please let Paul & Eileen know by Friday 13 January on  02 43 00 63 85 or paul.climance@wanadoo.fr.  (… and go to Question 8).

They can answer any questions about the evening for you.


Question 8: How can I reserve a place?

Answer: Please click here for a reservation form, fill it in and send it with your cheque, payable to EuroMayenne, for €4/person to:


Paul & Eileen CLIMANCE
9 Rue Reaumur


See you there!